Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

(Tarragona): Jornades de pedagogia llibertària

Data:Dissabte 01 Juny, 2013, 18:30 - 20:30
Organitzador*:Grup Garcia Oliver i CNT Tarragona
Descripció: - Dissabte 1 de juny, 18:30h – Xerrada pel Col·lectiu Escola Lliure (Barcelona): "L'actual sistema d'ensenyament i l'alternativa anarquista".

- Dissabte 8 de Juny, 18:30h - Videofòrum: "If...", Regne Unit 1968, Director Lindsay Anderson.

- Dissabte 15 de Juny, 18:30h - Xerrada a càrrec d'un company anarquista de Màlaga: "Ferrer i Guàrdia i l'engany de la pedagogia actual".

- Dissabte 22 de Juny, 18:30h - Videofòrum: "Pink Floyd. The Wall", Regne Unit 1982, Director Alan Parker.Educar actualment equival a domar, ensinistrar, domesticar.

Mentre l'elit governant i econòmica dóna una volta de rosca més cap a la definitiva conversió de l'ensenyament en un procés de preparació d'esclaus assalariats, exèrcits d'aturats i de consumidors passius, l'escola estatal es converteix en dogma.

Pocs són els que qüestionen els pilars sobre els que es sustenta el sistema d'ensenyament: autoritat, horaris, coneixement-consum, competitivitat, submissió, rutina, nacionalisme,...

Posem fre als processos mercantilitzadors i privatitzadors de l'ensenyament sense oblidar a qui serveixen les seves escoles i facultats. Destapem el paper corrupte de l'Estat i la seva instrumentalització de l'acte d'aprendre.

Que de les runes de la societat malalta del Capital i l'Estat neixi una nova forma d'aprendre en llibertat i solidaritat. Per un ensenyament lliure i autogestionat. Per la pedagogia llibertària.
Lloc:Tots els actes es realitzaran al local de CNT Tarragona, C/ Cardenal Cervantes 18.
Preu:entrada lliure
Mira també:cnt-tgna.org/
 
 
Sindicat