Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Trobada

Jornada per la Sobirania Alimentària i en Defensa de Can Piella


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dissabte 20 Abril, 2013, Tot el dia
Organitzador*:Can Piella i Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya
Descripció: El 17 d'abril és el Dia Internacional de la lluita pagesa. Com cada any, entorn aquesta data els col·lectius del moviment agroecològic organitzem actes i accions en el marc de la Setmana de Lluita per la Sobirania Alimentària.

Enguany, volem reivindicar la recuperació dels espais agraris abandonats per a la instal·lació de nova pagesia agroecològica. El dissabte 20 d'abril farem una marxa a peu i en bicicleta a Can Piella, exemple de projecte autogestionari de creació d'alternatives agroecològiques i de lluita en defensa del territori.

Des de l'Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC!) de les comarques barcelonines, aquest any en col·laboració amb les companyes de Can Piella, hem preparat diverses activitats per reivindicar el dret a accedir, gestionar i viure lliurament d'una terra que estimem i respectem, apartant-la així de les mans dels especuladors i d'un sistema alimentari industrial que la malmet i n'expulsa la pagesia.

Us hi esperem, no hi falteu!


Defensem la terra agrària, la pagesia i l’agroecologia!!

Transformem els nostres sistemes alimentaris!!

Lluitem per la Sobirania Alimentària dels pobles!!
Lloc:Can Piella, La Llagosta
Preu:Gratix!
Mira també:www.canpiella.cat/
 
 
Sindicato Sindicat