Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

LA PEDRA BLANCA, presenta La Mentida, a l´Hangar Sonor

Data:Divendres 05 Abril, 2013, Tot el dia
Descripció: presentació de la primera edició del videozine La Pedra Blanca, amenitzada amb els concerts de diverses bandes musicals de Barcelona.
La Pedra Blanca és una iniciativa que tracta de mostrar a partir d’un concepte les diferents visions de joves creadors. En aquesta primera edició, sota la temàtica de la Mentida, el videozine recull diverses peces audiovisuals que van des del curtmetratge al documental, passant pel videoclip i l’animació. Si el fanzine imprès ha estat fins al moment la publicació d’aquest gènere més emprada, el videozine de la Pedra Blanca utilitza el format audiovisual i internet per a la seva creació i divulgació. Per a això el projecte compta amb un bloc www.lapiedrablanca.tumblr.com en forma de repositori en el qual es penjarà aquest primer nombre i tots aquells que es vagin publicant.
“La teva vida empesta i ho saps. Els únics moments en els quals deixa de fer-ho és quan li poses ovaris,sang, suor, collons, llàgrimes i molt amor. Mentre ens quedi de aixó, LPB seguirà existint.
Lloc:Can Ricart
 
 
Sindicato Sindicat